Elkészült a ParkNet új webáruháza

ParkNet Webshop, webaruhazIgyekeztünk minden olyan feltételnek megfelelni amit a mai modern internetes felületek és szabványok megkövetelnek. Így webáruházunk mobilbarát illetve SEObarát (SEO=keresőbarát) egyaránt. Továbbá nagy hangsúlyt fektettünk a webshop admin vagy szerkesztőfelület ergonómiájára  ami azt jelenti, hogy bárki számára könnyen kezelhető, nem kell különösebb internetes vagy számítástechnikai tudás hozzá. Ügyfeleink egyszerűen tölthetik fel termékeiket pár kattintással. Korlátlan termékfotók, termék megnevezés, leírás, különböző jellemzők stb. adhatók hozzá egy terméknél könnyedén egyszerű kiválasztás és/vagy kitöltési módszerrel. Mindezek mellett webáruházunkat nagy odafigyeléssel és körültekintően optimalizáltuk, ezáltal biztosítva a gyors és megbízható működést.

Sokakban megfogalmazódik a kérdés, hogy miért van szükség a mai világban új webáruházat készíteni illetve fejleszteni amikor sok ingyenes található és tölthető le az internetről. Erre egyszerű a válasz! Mert a saját fejlesztésre garanciát tudunk vállalni míg az ingyenesekkel szemben a feltelepítés és testreszabás után már ügyfelünkre hárul minden. Ez azt jelenti, hogy egy ingyenes webshop esetén nem minden esetben tudunk ügyfelünk kéréseinek eleget tenni, mivel nem saját fejlesztés így neki kell majd dokumentálódnia az illető feltelepített webáruházzal kapcsolatosan. Ezzel szemben saját fejlesztésű webáruházunknál csak annyit kell tennie, hogy termékeit feltöltse amit természetesen másodpercek alatt megtehet és a további fejlesztéseket illetve újabbnál újabb testreszabásokat is el tudjuk végezni időben és könnyedén.

Ha megszeretné tekinteni webáruházunkat élőben, megteheti a következő linkre kattintva webshoppunk bemutató oldalán: http://shop.parknet.ro

vagy tekintse meg kis bemutatófilmünket

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page